Feestlocatie

onze moderne feestzalen

Of het nu om een vergadering, condoleance, feestavond, diner of bruiloft gaat, wij organiseren het graag met en voor U.

Door een flexibele indeling van de zaal bieden wij veel mogelijkheden voor gezelschappen vanaf 20 tot 400 personen.

Omdat iedere happening uniek is denken wij graag met u mee en met onze jarenlange ervaring bent u bij ons aan het juiste adres.

Bruiloftsfeesten

Veel mensen ervaren hun bruiloft als de mooiste dag van hun leven. Het laatste wat u op deze dag wilt, is u druk maken of alles wel goed verloopt. Wanneer u kiest voor een All Inclusive bruiloft zorgen wij ervoor dat deze bijzondere dag voor u en uw gasten onvergetelijk wordt.

bruiloft
andre hazes zw

feestavond

Ons team staat de gehele avond tot uw beschikking om ervoor te zorgen dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt. Gedurende de feestavond zorgen wij voor diverse drankjes en serveren diverse warme en koude hapjes. Sluit de avond smaakvol af met een “midnight snack”.

Condoleance

Na het overlijden van een dierbare lijkt de wereld even stil te staan. Toch moet er door nabestaanden direct belangrijke beslissingen genomen worden voor het afscheid en de uitvaart. Bij ons  kunt u terecht voor de condoleance, maar ook de afscheidsdienst zelf kan in de zaal  worden verzorgd met als uitgangspunt: een passend en persoonlijk afscheid.

_DSC0324