Condoleance

Condoleance

Na het overlijden van een dierbare lijkt de wereld even stil te staan. Nabestaanden moeten echter direct belangrijke beslissingen nemen en voor het afscheid en de uitvaart zorgen. Je kunt bij ons terecht voor een koffietafel, maar ook voor de afscheidsdienst zelf. Deze kan in de zaal worden verzorgd met als uitgangspunt: een passend en persoonlijk afscheid.

In een intens verdrietige periode moet je in korte tijd veel keuzes maken. Keuzes die je niet eerder hebt gemaakt en ook maar één keer kunt maken. Je wilt dus zeker weten dat je goede beslissingen neemt en daarbij niets vergeet. Als geen ander weten wij hoe we dit in goede banen kunnen leiden.

Kies je voor een uitvaart met een afscheidsdienst in één van onze zalen, dan kun je gratis gebruik maken van onze audiovisuele middelen. Wil je enkel de koffietafel door ons verzorgd hebben, dan nemen we samen je wensen door. Van een plakje zelf gebakken cake met een kopje koffie tot een volledige koffietafel met alles erop en eraan. Er wordt steeds meer gekozen voor een rijk gevulde koffietafel met koffie en thee, belegde broodjes en zelfs een broodje kroket met een kopje soep mag niet ontbreken. Uiteraard behoort een arrangement op maat ook tot de mogelijkheden.

Condoleance foto, uitstraling zaal bij een koffietafel