Restaurant Junior

In ons restaurant Junior by De Driezeeg ben je van harte welkom om zowel een heerlijke lunch als een zalig diner te nuttigen. Ook kun je bij ons terecht voor verfrissende cocktails en lekkere wijnen.

Culinaire creativiteit staat voorop. We serveren onze bites en drankjes graag met een twist. Geniet à la carte of laat je verrassen door een gastronomisch menu. De robuuste en huiselijke stijl van ons restaurant zorgt voor een sfeervolle ambiance. Lekker uit eten en drinken in een positieve omgeving in Berlicum.

Testing Tuesday

AFGELAST
Meer info als er meer bekend is inzake beleid RIVM.

 

Benefiet klimmen tegen MS

AFGELAST
Meer info als er meer bekend is inzake beleid RIVM.

Lunch

Kom lekker lunchen. Ga voor een groene salade, een knapperige tosti of geniet van één van onze plateaus. Onze veelzijdige kaart biedt volop keuze!

Oesters, jalapeno vinaigrette, paprika compote, houten tafel, houten plateau, zeezout, een bite of in het verrassingsmenu

diner

Proef onze kookkunsten. Dineer à la carte of geniet van een verrassingsmenu. Alle gerechten worden met liefde, verse ingrediënten en een unieke twist bereid. 

Cocktails

Geniet aan onze stijlvolle bar van klassieke cocktails met een moderne twist.

Naar wens met verrukkelijke bites!

Welkom bij

Junior by de driezeeg

Streetfood met de letter s van spannend, want dat zijn onze gerechten wel! Van de bekendste streetfood spijzen tot nog onbekende, bijna tropische lekkernijen. Spannend slaat vooral op ons Surprise menu: met verrassende gerechten, innovatieve bites en een beetje mindfuck geven wij jou een onvergetelijke avond. Dit alles in een ongedwongen sfeer onder leiding van chef-kok Marijn van Doorn en ons enthousiaste team. Met als doel jou een culinair circus aan tafel te bezorgen.

Sfeerbeeld over cocktail. Ook weer een paring tussen cocktail en gerecht, een vegetarische bereiding van pompoen.

 

OPENINGSTIJDEN

  • MAGESLOTEN
  • DIGESLOTEN
  • WO GESLOTEN
  • DO12:00-20:30
  • VR & ZA12:00-20:30
  • ZO12:00-20:30

 

Kleine gerechten,
meerdere smaken

#Modern   #Comfort food   #Cocktails   #Fingerfood