Restaurant Junior

In ons restaurant Junior by De Driezeeg ben je van harte welkom om zowel een heerlijke lunch als een zalig diner te nuttigen. Ook kun je bij ons terecht voor verfrissende cocktails en comfort food.

Culinaire creativiteit staat voorop. We serveren onze hapjes en drankjes graag met een twist. Geniet à la carte of laat je verrassen door een gastronomisch menu. De robuuste en huiselijke stijl van ons restaurant zorgt voor een sfeervolle ambiance. Lekker eten en drinken in een positieve omgeving!

Testing Tuesday

AFGELAST
Meer info als er meer bekend is inzake beleid RIVM.

 

Benefiet klimmen tegen MS

AFGELAST
Meer info als er meer bekend is inzake beleid RIVM.

Lunch

Kom lekker lunchen. Ga voor een groene salade, een knapperige tosti of geniet van één van onze plateaus. Onze veelzijdige kaart biedt volop keuze!

diner

Proef onze kookkunsten. Dineer à la carte of geniet van een verrassingsmenu. Alle gerechten worden met liefde, verse ingrediënten en een unieke twist bereid. 

Cocktails

Geniet aan onze stijlvolle bar van klassieke cocktails met een moderne twist.

Naar believen met verrukkelijke bites!

Welkom bij

Junior.

JUNIOR BY DE DRIEZEEG

Er wordt gebruik gemaakt van topkwaliteit producten en de gerechten worden op een originele manier geserveerd.

De sfeer in het restaurant is gezellig en ontspannen. Het koken achter de bar en op onze smoker geeft je de mogelijkheid om te zien hoe de gerechten bereid worden.

Ook de bar van De Driezeeg is een must-visit: naast de uitgebreide cocktailkaart worden er verschillende gin-tonics geserveerd. Natuurlijk kun je hier ook genieten van een lekker hapje aan de bar.

Openingstijden

  • MA 12:00-00:00
  • DI GESLOTEN
  • WO GESLOTEN
  • DO 12:00-00:00
  • VR & ZA 12:00-01:30
  • ZO 12:00-00:00

De keuken is geopend tot 21:30 uur

Kleine gerechten,
meerdere smaken

Modern   # Comfort food   # Cocktails   # Fingerfood