Lunch

Heerlijk uitgebreid tafelen, een zakelijke lunch of even een hapje tussendoor in de omgeving van Den Bosch? Restaurant Junior by De Driezeeg in Berlicum heet je van harte welkom. Onze veelzijdige lunchkaart ligt voor je klaar. Geniet van een culinaire ervaring!

De lunch is voor ons als team Junior erg belangrijk. De lunch maakt de dag, zeggen wij ook wel. Op een lege maag kun je niets, daarom schenken wij erg veel aandacht aan onze lunch. Wij hebben dan ook een GAVE lunchkaart.

G: Gezond, alles op onze lunchkaart is vers bereid en huisgemaakt. Met brood van de verse bakker. Neem bijvoorbeeld een salade vis met eigen huis vinaigrette, huis gerookte zalm, verse coquilles en zoetzuur gemarineerde groenten. Klinkt als een feestje en dat is het ook!

A: Aandacht, zoals we dat aan al ons eten en drinken schenken. Ben eens eerlijk… Je gaat lunchen en hebt binnen 5 minuten je broodje voor je staan. Dat is chill, maar stiekem wil je dat toch niet? Iedereen wil toch een prachtig opgediend broodje carpaccio waar een vleugje liefde vanaf spat!? Wij bereiden alle gerechten met aandacht en zorg, zoals het hoort vinden wij. Graag wel even snel lunchen? Geef het aan en we doen ons uiterste best.

V: Vers, al onze producten zijn vers en al onze gerechten worden vers bereid. Alleen het beste van het beste is goed genoeg. Van verse soepen tot knapperige tosti’s, we hebben het allemaal!

E: Extreem lekker, dat is wat lunchen bij ons is!